Rendezvények a kerti partitól a többnapos koncert turnéig.
Mikorra parancsolja?

"Amarketinges" rendezvények és technikai kiszolgálás.

Nagyítás érdekében kattintson a fenti képek valamelyikére.

Ügyfeleim írták::

Kedves Attila!
Szeretnénk Neked még egyszer megköszönni, hogy ilyen felejthetetlen hangulatot sikerült teremtenetek az esküvőnkön, szerintünk nagyon jól sikerült. Nem kellett noszogatni a társaságot, hogy táncoljon (pedig ettől féltünk a leginkább...), a jó zene mindenkinek meghozta a kedvét! Úgy érzem, tökéletesre sikerült minden, éppen olyanra, mint amilyennek megálmodtam, pedig egy héttel korábban még eléggé kétségbe voltam esve... Érdekes, hogy ismeretlenül is az első perctől kezdve éreztem, hogy biztosan számíthatunk Rátok, nem volt kétségem afelől, hogy időben ott lesztek, profin végigcsináljátok az estét, és minden olyan lesz, mint amilyennek megálmodtuk! És nem csalódtam! Vagy ha mégis, akkor abszolút pozitívan! Szóval még egyszer nagyon köszönjük, hogy velünk voltatok, és hogy olyan esküvőnk lehetett, amilyet szerettünk volna! Remélem, hogy még sokszor fogunk találkozni!
Üdv: Tibi és Timi (vagyis most már Juhászné...)
2008-09-06

"A tények nem nélkülözhetőek!

 Ön és csapata megbízásunk alapján megszerveztek nekünk a szalonnyitó rendezvényünket,
ahol - autókereskedéshez nem jellemzően - még este is több száz fős közönség szórakozott a koncerten. Üzletünk ma is sikeres, és meggyőződésünk, hogy ennek egyik megalapozója cégük munkája volt. Biztosíthatom, hogy akkori, eseti megbízásunk nem egyszeri szerződéskötés volt". (2006)
2007-ben is, - a Reálszisztéma 5. születésnapján - szintén tökéletes munkát nyújtott Ön és csapata!
Ahogy az elmúlt években, úgy 2008-ban sem csalódtunk az Ön munkájában!
(Jarno Trulli Borkóstoló, Reálszisztéma Autó Buda - Toyota)
Hiller Árpád

Dear Attila, My wife and I would like to sincerely thank you for the contribution you made in ensuring our Wedding on the 11th of August lived up to our high expectations. As music and dance are very much close to our hearts, we wanted the DJ at our wedding to play music that would mean something to us and make the wedding reception a happy and joyful event. Because of this, we provided you (our DJ) with a song list beforehand, so that you could get a feel of what kind of music we would be expecting. You managed to play the music in an extremely professional manner, taking the audience reactions into consideration at all times. I don't think that during the 5-6h that we danced that there were at any given time less than 5 persons (from around 60 guests in total) on the dance floor, which is a all thanks to you. You also played songs upon requests and managed the volume and disco lights very well. Overall, I am very pleased with your service and I will be sure to recommend you to anyone who is in need for a DJ at a future event! 10/10 points to you!

THANK YOU,
Sara and Axel Pettersson

"Üllői telephelyünkön, 2004-ben indítottuk el a - GRaS Építő napok - rendezvényünket, melynek kezdetektől fogva egyik szervezője és műsorvezetője Abonyi Attila. Mára bizonyossá vált, hogy jól döntöttünk, amikor Őt bíztuk meg ezekkel a fontos feladatokkal. Ezt igazolja, az eltel három év közös munkája, a minden évben színvonalas és mára a környék ismert és kedvelt rendezvénye. Természetesen az idei évi rendezvényünk szervezését és műsorvezetését is rá bíztuk, mert e feladatra alkalmasabb személyt keresve sem találnánk."
(2007-01-20)
Radnai Máté gazdasági ügyvezető


Kedves Attila! Köszönjük szépen a munkátokat, nagyon jól sikerült a pénteki szülinapi buli, mindenki dicsérte a Danit! Add át neki is a köszönetem. További jó bulikat nektek!

Üdv:
Frank Szabina


2007 augusztus 11-én szerveztem egy leánybúcsút. Tudtam, hogy egy ilyen buli lelke a zene!
A neten keresgélve találtam rá a tökéletes megoldásra. Ne habozzatok hívni Attilát ha igazán jó bulit szeretnétek, mert nálunk olyan hangulatot csinált a Dj, hogy a 11 lány soha nem látott módon bulizott!! A boldog menyasszony jelölt pedig azt mondta a buli végén,"élete egyik felejthetetlen élménye volt a leánybúcsú"! Én igazán szívből ajánlanám mindenkinek,nem csak leánybúcsúra. Igazán igényes, szervezett munkával találkoztam, ami ebben a pénzorientált világban eléggé ritka! !
Üdvözlettel:
Seeler Gabriella

Esküvő, Debrecen:
Kedves Attila! Szeretnénk Neked még egyszer megköszönni, hogy ilyen felejthetetlen hangulatot sikerült teremtenetek az esküvőnkön, szerintünk nagyon jól sikerült. Nem kellett noszogatni a társaságot, hogy táncoljon (pedig ettől féltünk a leginkább...), a jó zene mindenkinek meghozta a kedvét! Úgy érzem, tökéletesre sikerült minden, éppen olyanra, mint amilyennek megálmodtam, pedig egy héttel korábban még eléggé kétségbe voltam esve... Érdekes, hogy ismeretlenül is az első perctől kezdve éreztem, hogy biztosan számíthatunk Rátok, nem volt kétségem afelől, hogy időben ott lesztek, profin végigcsináljátok az estét, és minden olyan lesz, mint amilyennek megálmodtuk! És nem csalódtam! Vagy ha mégis, akkor abszolút pozitívan! Szóval még egyszer nagyon köszönjük, hogy velünk voltatok, és hogy olyan esküvőnk lehetett, amilyet szerettünk volna! Remélem, hogy még sokszor fogunk találkozni! Üdv: Tibi és Timi (vagyis most már Juhászné...) 2008-09-06

 

Ajánlatkérés

Arculattervek

Reklám, grafika

Rendezvényeim

Weblap, banner

Munkáim képekben

Kezdő oldal